Op dr Leemet

Logo kinderfeestje boerderij

Over Ons

Boerderij Op d'r Leemet

Ons familiebedrijf ligt op een prachtige plek in Lemiers, onder de rook van het Drielandenpunt. Jos zijn passie en trots zijn de 120 melkkoeien met bijbehorend jongvee. Toos’ passie is jonge kinderen meenemen op de boerderij. Want wat is er mooier om te zien wat de boerderij en de omgeving doet met een kind?!

Samen willen we bij de kinderen (ouders en leerkrachten) een onvergetelijke indruk achterlaten door ze zelf (kritisch) te laten ervaren en ontdekken hoe het is om te leven, werken en genieten óp en óm de boerderij.

Onze boerderij is al generaties lang in de Brands-familie. Vanuit België via Maastricht en Bocholtz, zijn we uiteindelijk vanaf 1978 gesetteld in Lemiers-Vaals.

De 120 melkkoeien zijn het hart van ons bedrijf, gezondheid en goede voeding staan hierbij op de eerste plaats. Onze koeien gaan vanaf het voorjaar lekker naar buiten. Daarnaast doen we aan landschapsbeheer, hebben we een natuurwei met 2 kikkerpoelen en wekken we zonne-energie op door middel van 280 zonnepanelen op de koeienstal.

Boerderij-opdrLeemet-Lemiers